Kommunikasjonsløsninger: Mobil

Vi leverer produkter og tjenester i samarbeid med Telenor. I vår butikk har vi godt utvalg av mobiler og tilbehør. Tafjord K har lang erfaring med drift og support for våre kunder.

Tafjord K har egen mobiltelefoniavdeling som utøver drift og support for våre kunder. Vi leverer produkter og løsninger i samarbeid med Telenor. Vi fører også produktene til alle kjente mobilprodusenter som Nokia, Sony, HTC, Samsung og Apple. Vi har et stort utvalg av tilbehør til mobil.

Mobile Løsninger

Vi kan levere mobile løsninger til alle typer kunder. Mobilt Bedriftsnett et et essensielt konsept som vi leverer fra Telenors tjenesteportefølje. Ved å velge oss som totalleverandør på mobil kan vi levere en god og velfungerende mobilløsning. Våre kundebehandlere står parate til å ta imot din henvendelse.

Mobilt Bedriftsnett

Telenor Mobilt Bedriftsnett er den ideelle løsningen for de fleste bedrifter. Du kan med noen få tastetrykk blant annet sette over, automatisk viderekoble, snakke med flere om gangen og ringe gratis til kolleger. Dermed blir det enkelt å gi kundene dine god service. Løsningene kan kombineres med fasttelefoner. Les mer om Mobilt Bedriftsnett.

Integrasjon

Tafjord K er også leverandør innen telefonsystemer og kan dra nytte av dette ved å slå sammen mobil og fasttelefon i løsningene våre. Vår IP-telefonløsning kan integreres med Telenors Bedriftsnett. Vi har også mulighet for å integrere med andre telefonsystemer. Les mer om IP-telefoni.