Kommunikasjonsløsninger: Video

Vi leverer komplette løsninger til møte-, kurs-, konferanse- og undervisningsrom. Web-kamera og video-overvåkning. Utvalget er stort og løsningene er mange. Vi tilbyr alt fra kartlegging av ditt behov til ferdig installerte løsninger, klart til bruk!

Videokommunikasjon er nå mulig på nesten alle tenkelige enheter, uansett hvor du befinner deg. Bruk videokonferanse systemer for å enkelt bringe mennesker sammen og bygge tettere og mer produktive relasjoner med kollegaer, kunder, partnere og leverandører.

På mobile enheter eller desktopen, i styrerommet, stillerommet eller i kaffebaren gir videokonferanse deg muligheten til å snakke sammen ansikt til ansikt, uavhengig av avstand. Legg til rette for å få mer ut av kommunikasjonen, bygg tettere relasjoner, jobb mer effektivt og øk produktiviteten ved hjelp av videokonferanse systemer.

HD-videokonferanse fra Polycom/Cisco og VideoNor gir optimal lyd- og bildekvalitet, og sikker og problemfri deltakelse i alle profesjonelle videomøter. Videokonferanse er blitt like enkelt å bruke som en mobiltelefon!

Hva er unikt med vår løsning?

VideoNor leverer HD-videokonferanse som en tjeneste fra nettskyen (Video as a Service). Man slipper store investeringer og betaler i stedet en fast pris per måned for en all-inclusive-pakke.

Videokonferanse fra VideoNor fungerer uansett hvor du er, og uansett hvilket nettverk du er på. Alt du trenger er en internettlinje. Du binder deg altså ikke til et spesielt møterom eller en bestemt PC.

VideoNor har nøkkelkompetanse og drifter infrastrukturen, slik at du som sluttbruker kan konsentrere deg om dine møter. Du kan trygt implementere videokonferanse i din bedrift, fordi du kan være sikker på at teknologien fungerer som den skal!